Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Грядівська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04335200) був реорганізований і увійшов до складу Нововолинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Головні питання, що турбують отримувачів субсидій

 

На фоні зміни тарифів населення надчутливо реагує на зміну розміру субсидії, це породжує ще більше запитань.

Згідно п.17 Положення про порядок призначення житлових субсидій затвердженого постановою КМУ від 21.10.1995 р. № 848 перерахунок житлової субсидії в межах установленого строку її призначення без звернення громадян здійснюється у разі:

зміни розміру цін і тарифів на житлово-комунальні послуги, внесків/платежів об’єднанню на оплату витрат на управління багатоквартирним будинком.

У зв’язку із зменшенням тарифу на послугу з газопостачання з листопада 2019р. по січень 2020р. управління соціального захисту населення проводить щомісяця перерахунки діючих субсидій. Таким чином, після перерахунків, суми субсидії за листопад,грудень, січень зменшуються пропорційно зниженню ціни на послугу з газопостачання.

 Нагадуємо громадяни, яким призначено житлову субсидію, зобов’язані протягом 30 календарних днів поінформувати структурний підрозділ з питань соціального захисту населення про виникнення обставин, зокрема щодо:

зміни складу зареєстрованих у житловому приміщенні (будинку) членів домогосподарств;

зміни соціального статусу членів домогосподарства;

зміни у складі сім’ї члена домогосподарства;

зміни переліку отримуваних житлово-комунальних послуг, умов їх надання;

зміни переліку витрат на управління багатоквартирним будинком;

зміни управителя, виконавця комунальних послуг, створення об’єднання;

настання умов,

будь-хто із складу домогосподарства або член сім’ї особи із складу домогосподарства протягом періоду отримання субсидії здійснив купівлю або іншим законним способом набув право власності на земельну ділянку, квартиру (будинок), транспортний засіб (механізм), будівельні матеріали, інші товари довгострокового вжитку або оплатив (одноразово) будь-які послуги (крім медичних, освітніх та житлово-комунальних послуг згідно із соціальною нормою житла (в тому числі понаднормової площі житла у випадку, зазначеному у пункті 10 цього Положення) та соціальними нормативами житлово-комунального обслуговування) на суму, яка на дату купівлі, оплати, набуття права власності в інший законний спосіб перевищує 50 тис. гривень.

У разі зміни складу зареєстрованих (фактично проживаючих) у житловому приміщенні (будинку) осіб, складу сім’ї члена домогосподарства, переліку отримуваних житлово-комунальних послуг, умов їх надання подаються нові заява та декларація.

 

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *